Pablo Galera

LIFE COACH & ARTIST COACH

En què et puc ajudar?

A CONFIAR MÉS EN TU MATEIX
Et superaràs!
A LIDERAR LA TEVA VIDA
Atreveix-te a liderar!
ASSOLIR ELS TEUS OBJECTIUS
Canviaràs!
Imatges de Michal Jarmoluk a Pixabay
Et puc ajudar a afrontar una situació personal o laboral, si vols un canvi però t'està faltant alguna cosa per aconseguir-ho per tu mateix/a.

Com ho faig?

COM AJUDO
LES MEVES TÈCNIQUES
ACCIÓ!

Sobre mi

Life & Artist Coach (coach per a artistes i per a la vida) amb tres anys d'experiència. Certificat a l'Escola Transpersonal de Coaching (per Innerkey). Formació aprovada per la International Coach Federation mitjançant els programes de formació ACSTH.

He fundat coaches.cat, un projecte per donar visibilitat i normalitzar l'ús del català en l'àmbit del coaching, i coaching4evolution.com, una iniciativa per desenvolupar el creixement personal.

coaches.cat

coaching4evolution.com

Pel que fa a la meva especialització sobre el coaching per a artistes

Sempre he tingut una relació estreta amb el món de l'art, no de manera acadèmica sinó experimentalment. Durant molts anys vaig tocar la guitarra, vaig estudiar i vaig formar part de bandes. Més tard vaig experimentar amb la pintura, especialment en acrílic. Últimament toco l'ukelele i he començat a escriure. També toco flautes americanes i fins i tot vaig experimentar amb el shakuhachi (flauta japonesa), pel simple goig de tocar, no des de la ment sinó des de l'ànima.

Per què vaig decidir dedicar-me a el coaching?

La meva vida laboral ha estat fins el moment molt variada, he realitzat molts treballs. Vaig ser programador web durant anys, fins que finalment vaig decidir fer un gir a la meva carrera professional i tornar a canviar, com tantes altres vegades havia fet ja. No obstant això no sabia que fer, la meva última professió m’omplia fins que va deixar de fer-ho.

En un intent per trobar alguna professió que em motivés, vaig realitzar diferents cursos, fins que vaig fer un sobre el coaching. Gràcies a aquest curs ho vaig veure clar, m'encantava!, i poc després vaig decidir seguir formant-me. Així que vaig realitzar diversos cursos més (Programació neurolingüística, Intel·ligència Emocional, Mindfulness ...) i altres tipus de formació (conducció i organització de reunions, comunicació, formació de formadors, neurociència i creativitat, intel·ligència emocional a l'aula, resolució de conflictes, entre d'altres. ).

Finalment, com esmentava a l'inici, vaig decidir formar-me com a Coach Transpersonal Professional, a l'Escola Transpersonal de Coaching (InnerKey). I aquí estic, disposat a acompanyar-te i ajudar-te en el teu camí!

Artistes

Ajudo a artistes a superar els seus bloquejos creatius. Els hi acompanyo en un procés reflexiu, creatiu i motivador, que els inspiri a maximitzar el seu potencial perquè obtinguin resultats extraordinaris i innovadors.

Crec fermament en la metodologia del coaching com una solució útil per superar bloquejos creatius i per créixer com a artista.

Està dirigit a tot tipus d'artistes, tant professionals com amateurs, fins i tot a aquells que encara no es consideren artistes però creen art.

Pablo Galera | artist coach

Contacte